PromoLux.com  
Promolux spreekt uw taal :::
Promolux
Best Lighting For Fresh Foods Fresh meat
Speciale Verlichting voor Fresh Food Showcases
In de huidige concurrerende landschap, kruideniers en supermarkten moeten "WOW" winkelend publiek met schitterende, kleurrijke displays en een uitstekende frisheid. Promolux lampen met levendige kleuren verlichting, terwijl de bescherming van de meest gevoelige van levensmiddelen. De meest verse meest aantrekkelijke displays worden altijd verlicht met Promolux lampen.
Promolux Contacteer ons vandaag om Promolux lampen te kopen voor uw vitrines Promolux
Light and Meat

Welkom bij The Promolux website! Promolux Food Safe Lighting

Promolux lampen zijn uitgebalanceerd spectrum lage straling merchandising verlichting ontworpen om koopwaar laten zien in de meest aansprekende licht. Promolux gebruik maken van een eigen mengsel van fosforen en coatings, ontworpen om de schadelijke effecten te verminderen van de verlichting op bederfelijk voedsel wordt weergegeven.

Promolux Eten display verlichting bespaart geld

Veel food retailers in Noord-Amerika worden met behulp van reguliere non-food-specifieke tl-verlichting in de vitrinekasten. Deze lichten kunnen voorzien in een sterke lichtinval zijn maar het gaat vaak ten koste en het offer van kleur en versheid van het product. De gele of witte spectra van deze tl veroorzaken merchandise tot licht zien in vergelijking met de levendige kleuren die van nature worden tentoongesteld onder Promolux lichten. Naast het maken van de producten er onaantrekkelijk, die regelmatig lampen geven hoge UV en IR-straling, in het bijzonder UV-A en UV-B bereik. Deze emissies verhoging van de oppervlaktetemperatuur van voedsel - leidt tot versnelde bederf, en het verhogen van de snelheid waarmee de producten zullen verkleuren, uit te stoten geur en verliezen hun algemene frisheid.

Opslag van de Kruidenierswinkel Win met PromoluxPromolux Food Safe Lighting

Met Promolux lichten, retailers het verbeteren van de visuele "wow" van hun displays en ook te verminderen product krimp en de teruggooi . In een steeds meer concurrerende markt, Promolux verlichting helpt retailers te maximaliseren verkoop , geld besparen en afval te verminderen beschermen van de winstmarges.

Promolux betaalt zichzelf in minder dan 90 dagen.

"We gebruiken Promolux in de vlees-afdeling op dit moment en zonder twijfel, de kleur is veel beter Het maakt het product aantrekkelijker te maken voor onze klanten ... de kleuren zijn zo schitterend;. Promolux voegt een ander leven voor onze presentatie!"
- Dennis Sealy (Team Leader) Whole Foods, Rochester Hills, MI

Promolux Vlees Lights Als u op zoek naar de beste manier om goederen en markeer uw vers voedsel displays en wil ware, levendige kleuren en superieure bescherming van voedsel, DAN Promolux lichten is de ENIGE retail verlichting oplossing die u nodig hebt! Lees meer >>>

Lighting Site Sluit bij ons Promolux Lighting
Promolux Vraag een offerte aan
Promolux Zoek een leverancier
Promolux Contacteer ons
Promolux Bekijk Productcatalogus
best lighting Voeg ons toe aan uw favorieten Lighting
Market Group Ventures Inc, Copyright © 1992-2019 | SiteMap
PO BOX 40 Shawnigan Lake Rd
Shawnigan Lake, BC V0R 2W0 Canada | 1-800-519-1222 or (250) 743-1222
Go to Top