PromoLux.com  
Promolux speaks your language:
Promolux
Best Lighting For Fresh Foods Fresh meat

Promolux a specialitás LED S & fénycsövek tervezett merchandising & védelme friss élelmiszerekPromolux Promolux
Light and Meat

Üdvözöljük a Promolux honlapján!

Promolux kiegyensúlyozott spektrumot, alacsony sugárzás merchandising LED S & fénycsövek célja, hogy bemutassa a friss élelmiszereket a legvonzóbb fény. PROMOLUX használ szabadalmaztatott keveréke fényporszuszpenziónak és bevonatok, amelyek célja, hogy csökkentsék a káros hatásait világítás esetén romlandó élelmiszerek jelenik meg.


PROMOLUX Élelmiszer Kijelzovilágítás pénzt takarít meg

Teljes Transcript


Sok élelmiszer-kiskereskedok Észak-Amerikában használja rendszeresen a nem élelmiszer specifikus fluoreszcens világítás a tárlókban. Ezek a fények nyújtanak az eros környezeti fény azonban gyakran kárára és áldozata a szín és a termék frissességét.

A sárga vagy fehér spektrumban ilyen fénycsövek okozhat árut sápadt képest az élénk színek, amelyek természetes módon bemutatta alatt PROMOLUX fények.

Amellett, hogy a termékek néz unappealing; ezek rendszeres fények bocsátanak ki magas szintu UV és IR sugárzás, különösen az UV-A és UV-B tartományban. Ezek kibocsátás növelése felületi homérséklete élelmiszer - vezeto gyorsított romlást, és növeli a sebességet, amellyel a termékek elszínezodések, bocsátanak ki a szag és elveszítik a teljes frissesség.

Élelmiszerboltok Win with PROMOLUX

Promolux Élelmiszeripari Világítás A PROMOLUX fények, a kiskereskedok javítani a vizuális "wow" a kijelzok, valamint csökkenti a termék zsugorodás és selejtezési ütem.

Az egyre inkább versenyképes piac, PROMOLUX világítás segít a kiskereskedoknek az eladások növeléséhez, pénzt takarít meg és csökkenti a hulladék védo haszonkulcs.

Lighting Site Kapcsolatba velünk Promolux Lighting
Promolux Kérjen ajánlatot
Promolux Keresse meg a szállító
Promolux Lépjen kapcsolatba velünk
Promolux Nézd meg Termékkatalógus
best lighting dj minket a kedvencekhez Lighting
Facebook Follow us on Twitter MGV Video Library Youtube Video Library


Nézd meg Termékkatalógus

Market Group Ventures Inc, Copyright © 1992-2019 | Privacy Policy | Site Map | Resources | Press
PO BOX 40 Shawnigan Lake Rd, Shawnigan Lake, BC V0R 2W0 Canada | 1-800-519-1222 or (250) 743-1222
Go to Top