Promolux Ngandika Basa Panjenengan:  
1.800.519.1222|info@promolux.com
homepage2018-10-02T17:31:21+00:00

Narik kawigaten Pelanggan kanggo Nampilake Panjenengan!
Promolux LED nggunakake kurang energi, pungkasan maneh lan kudu tansah digunakake nalika werna kritis.

PlugNPlayT8LED


Attract Customers to Your Displays with Promolux High Color Definition Lighting Solutions

Promolux is a balanced spectrum lighting solution ideal for both food and non-food retail merchandising that showcases your products with amazing colors.

Using a patented color formula specified by major retailers worldwide, Promolux LEDs use less energy, last twice as long as traditional fluorescent lamps, and are best used in applications where good color presentation is critical.


"Kita wis diinstal Promolux LED ing Produce kita, daging lan departemen Deli. Iku tenan ndadekke metu alam werna sing koyone LED liyane kanggo ngruwat. Padha supaya kabeh katon gedhe. "
Robert Lamonica, Toko Owner, IGA Haberfield NSW
“When we first experimented with Promolux LEDs about a year ago, I put them in only half of my case; but they were so appealing, and made the regular LEDs look awful in comparison, that within 2 weeks I put Promolux LEDs in the entire case.”
AJ Lynn, Whole Foods, kabèh panganan
"Kita nggunakake Promolux ing departemen daging sapunika lan tanpa mangu, werna luwih akeh. Iku ndadekake produk liyane narik kawigaten kanggo kita pelanggan - sing bisa dadi arang banget picky. Ing werna sing dadi sarwa; Promolux nambah urip liyane kanggo presentation kita! "
Dennis Sealy, Kabèh panganan Rochester Hills, MI
"The LED Promolux cepet padha diinstal ing cilik meat layanan, sampeyan ora bisa ngilangke eseman mati sandi pasuryan! Aku ora pitutur marang kowe carane akeh pelanggan wis komentar carane ayu layar daging katon. Aku 110% wareg karo Promolux LED! "
Glen Bessey, Market daging Bessey kang