Promolux Speaks Basa anjeun:  
1.800.519.1222|info@promolux.com
homepage2018-10-02T17:31:21+00:00

Mikat Konsumén mun Mintonkeun anjeun!
Promolux LEDs nganggo kurang tanaga, tukang deui jeung kudu salawasna dipaké nalika warna mangrupa kritik.

PlugNPlayT8LED


Attract Customers to Your Displays with Promolux High Color Definition Lighting Solutions

Promolux is a balanced spectrum lighting solution ideal for both food and non-food retail merchandising that showcases your products with amazing colors.

Using a patented color formula specified by major retailers worldwide, Promolux LEDs use less energy, last twice as long as traditional fluorescent lamps, and are best used in applications where good color presentation is critical.


"Urang geus dipasang Promolux LEDs dina ngahasilkeun urang, Daging jeung departemén Deli. Bener brings kaluar warna alam nu sigana LEDs sejenna keur nyeuseuh jauh. Sakitu sagalana kasampak hébat ".
Robert Lamonica, Store Nu boga, IGA Haberfield NSW
“When we first experimented with Promolux LEDs about a year ago, I put them in only half of my case; but they were so appealing, and made the regular LEDs look awful in comparison, that within 2 weeks I put Promolux LEDs in the entire case.”
AJ Lynn, sakabeh pangan, sakabeh pangan
"Urang nganggo Promolux di jurusan daging ayeuna sarta tanpa ragu a, warna nyaeta leuwih hadé. Ayeuna damel produk beuki pikaresepeun pikeun konsumén urang - anu tiasa pisan picky. Warna anu kitu cemerlang; Promolux nambihan hirup séjén pikeun presentasi kami! "
Dennis Sealy, Sakabeh pangan Rochester Hills, MI
"The LEDs Promolux instan anu dipasang dina kasus daging service mah, teu bisa ngusap seuri nu off beungeut mah! Kuring teu bisa ngabejaan ka maneh sabaraha konsumén geus commented on kumaha éndah nu mintonkeun daging kasampak. Kami 110% wareg jeung Promolux LEDs! "
Glen Bessey, Pasar Daging Bessey urang