Promolux LED осветлување - наука за храна осветлување
   Promolux Зборува вашиот јазик:  
Call Us Today! 1.800.519.1222|info@promolux.com

Морски merchandised со РЕДОВНИ LEDs Морски merchandised со PROMOLUX LEDs Може да се види разликата! Месо merchandised со РЕДОВНИ LEDs Месо merchandised со PROMOLUX LEDs Може да се види разликата!
Почетната страница од пребарувачот2020-01-21T23:34:48+00:00

Привлечат клиенти на вашиот дисплеи!
Promolux LED диодите користат помалку енергија, трае подолго и секогаш треба да се користи боја е критична.

PlugNPlayT8LED


Attract Customers to Your Displays with Promolux High Color Definition Lighting Solutions

Promolux is a balanced spectrum lighting solution ideal for both food and non-food retail merchandising that showcases your products with amazing colors.

Using a patented color formula specified by major retailers worldwide, Promolux LEDs use less energy, last twice as long as traditional fluorescent lamps, and are best used in applications where good color presentation is critical.

"Имаме инсталиран Promolux LED диоди во нашите производи, месо и Deli оддели. Тоа навистина носи од природни бои кои други LED диоди се чини дека да се измијат. Тие ќе направат се што изгледаат одлично. "
Роберт Lamonica, Продавница за сопственикот, ИГА Haberfield Нов Јужен Велс
“When we first experimented with Promolux LEDs about a year ago, I put them in only half of my case; but they were so appealing, and made the regular LEDs look awful in comparison, that within 2 weeks I put Promolux LEDs in the entire case.”
AJ Лин, Whole Foods, целата храна
"Ние ги користиме Promolux во одделот за месо во моментов и без сомнение, бојата е многу подобро. Тоа го прави производот попривлечен за нашите клиенти - кој може да биде исклучително пребирливи. Боите се толку брилијантен; Promolux додава уште еден живот на нашите презентација! "
Денис Sealy, Целата храна Рочестер Хилс, МИ
"Во мигот Promolux LED диоди беа инсталирани во мојот случај месо услуга, вие не може да ги избрише насмевката од лицето ми! Не можам да ви кажам колку корисници се коментира за тоа како убава месо прикажува изгледа. Јас сум 110% задоволни со Promolux LED диоди! "
Глен Bessey, Месо на пазарот е Bessey