Promolux LED Lighting - Shkenca e Ushqimit ndriçimit
   Promolux Flet gjuhën tënde:  
Call Us Today! 1.800.519.1222|info@promolux.com

Ushqim deti merchandised me RREGULLT LEDs Ushqim deti merchandised me PROMOLUX LEDs Ju mund të shihni ndryshim! Mish merchandised me RREGULLT LEDs Mish merchandised me PROMOLUX LEDs Ju mund të shihni ndryshim!
Faqe Hyrëse2020-01-21T23:34:48+00:00

Të tërhequr klientët të tregon tuaj!
LEDs Promolux përdorin më pak energji, më të fundit dhe gjithmonë duhet të përdoret kur ngjyra është kritike.

PlugNPlayT8LED


Attract Customers to Your Displays with Promolux High Color Definition Lighting Solutions

Promolux is a balanced spectrum lighting solution ideal for both food and non-food retail merchandising that showcases your products with amazing colors.

Using a patented color formula specified by major retailers worldwide, Promolux LEDs use less energy, last twice as long as traditional fluorescent lamps, and are best used in applications where good color presentation is critical.

"Ne kemi instaluar Promolux LEDs në prodhimin tonë, mish dhe departamenteve Deli. Ajo me të vërtetë sjell ngjyrat natyrore që LEDs tjera duket për të larë larg. Ata bëjnë çdo gjë të duket e madhe. "
Robert Lamonica, Store Owner, IGA Haberfield NSW
“When we first experimented with Promolux LEDs about a year ago, I put them in only half of my case; but they were so appealing, and made the regular LEDs look awful in comparison, that within 2 weeks I put Promolux LEDs in the entire case.”
AJ Lynn, ushqime të gjithë, Whole Foods
"Ne përdorim Promolux në departamentin e mishit tani dhe pa dyshim, ngjyra është shumë më mirë. Kjo e bën produktin më tërheqës për klientët tanë - të cilët mund të jenë jashtëzakonisht të picky. Ngjyrat janë kaq të shkëlqyer; Promolux shton një tjetër jetë për prezantimin tonë! "
Dennis Sealy, Whole Foods Rochester Hills, MI
"Të LEDs çastit Promolux janë instaluar në të shërbimit rastin tim mishit, ju nuk mund të fshijë buzëqeshjen off fytyrën time! Unë nuk mund t'ju them se sa konsumatorët kanë komentuar se sa e bukur tregon mishit duken. Unë jam 110% i kënaqur me Promolux LEDs! "
Glen Bessey, Kasapi Bessey-së